Zorgenloos op vakantie start bij ons…

Bij luchthavenvervoer DIMSI kan u meteen al aan uw vakantie beginnen. Een zorgeloze rit naar iedere luchthaven of treinstation, wij zorgen er zelf voor dat u perfect op tijd en zonder stress aankomt. En wij laden natuurlijk ook al uw bagage in en uit.

Als vervoermiddel beschikken wij over een Mazda Break en een Fiat Talento minibus tot 8 personen.

Bij de heenreis komen wij u tijdig ophalen op het afgesproken uur, laden uw koffers in de wagen en brengen u tot aan de vertrekhal. Bij de terugreis volgen wij uw vlucht op, zodat wij u tijdig kunnen verwelkomen met een naambordje op het afgesproken meeting point van de luchthaven of treinstation en brengen u weer veilig thuis. En zo hebt u nooit parkeerproblemen of parkeerkosten.

Dit alles tegen vaste prijzen en éénzelfde tarief voor zowel ritten overdag als ’s nachts, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

RESERVEER UW VERVOER.

Contacteer ons via onderstaande knop voor een offerte of meer info. U kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer 0468/59.16.56.

Bestel tijdig uw rit, zo kunnen wij deze perfect voor u inplannen en hoeft u zich hierover ook geen zorgen meer te maken. Na ontvangst van uw reservatie bevestigen wij u binnen de 24h via mail uw rit.